معرفی انواع جعبه وکاربردهای آنان

معرفی انواع جعبه وکاربردهای آنان

معرفی انواع جعبه وکاربردهای آنان

1/5 - (1 امتیاز)

جعبه های بسته بندی نقش بسیار مهمی در ارزش یک محصول دارد و به طور کلی، صنعت بسته بندی در سال های اخیر تغییرات بسیار زیادی نکرده است. با تمام گزینه های بسته بندی و کارتن های بسته بندی موجود در بازار امروز، اغلب انتخاب مناسب ترین راه حل بسته بندی محصول برای شما که شامل طراحی، ارزیابی و تولید بسته ها هستند بسیار دشوار می باشد. ما میخواهیم در این مقاله نگاهی بیندازیم به برخی از انواع مختلف گزینه های بسته بندی که می توانید برای بهبود محصول و تجربه مشتری خود استفاده کنید. در این مقاله ما افتخار این را داریم که همراه شما به توضیح هفت نوع از جعبه های بسته بندی رایج در دنیا که شامل: جعبه مقوایی، جعبه راه راه، جعبه پلاستیکی، جعبه سفت و سخت، کیسه نئوپان، کیسه پلی و کیسه های فویل هستند بپردازیم.

سپیدار کارتون؛ بهترین کارخانه کارتن سازی

انواع جعبه بسته‌ بندی مقوایی:

 

  • _جعبه برای دسته بندی مقوایی تک لایه بدون کنگره:

جعبه مقوایی تک لایه بدون کنگره، یک نوع از انواع جعبه بسته ‌بندی مقوایی می باشد. جعبه‌ دارو از نوع جعبه مقوایی بسته‌ بندی است. از این نوع جعبه ‌ها به دلیل ضخامت کمی که دارند، به منظور بسته‌ بندی محصولات کوچک استفاده می ‌شود. لازم به توضیح است که این نوع جعبه‌ ها به دلیل ویژگی‌ های خاص آن ها، می ‌توان انواع طرح جعبه بسته‌ بندی بر روی آن چاپ کرد.

  • _ جعبه برای دسته بندی مقوایی چندلایه و کنگره‌ دار:

جعبه مقوایی چند لایه و کنگره ‌دار نیز یکی دیگر از انواع جعبه و بسته ‌بندی از نوع مقوایی است. از این نوع جعبه برای دسته‌ بندی و همچنین بسته‌ بندی محصولات نسبتاً کوچک اما با وزن بیشتر که نیاز به جعبه با مقاومت بالا دارند، استفاده می ‌شود.

انواع جعبه های مقوایی چند لایه:

 

  • اول، جعبه های لمینتی:

لمینت در واقع ورق چاپ شده یا یک لایه محافظ از فویل پلاستیکی یا فلزی – ورقه ورقه پوشیده شده است. لمینت های براق و مات وجود دارد. آن ها توسط یک دستگاه لمینت مخصوص استفاده می شوند. ورقه ورقه ها محافظت عالی در برابر گرد و غبار، رطوبت و سایش می کند. لمینت نیز به دلیل زیبایی کاربرد های بسیاری دارد. جعبه های بسته بندی لمینتی از کیفیت بالایی برخوردار هستند و با چاپی که بر روی آن ها انجام می شود زیبایی خاصی را به آن ها می دهد و همین امر باعث می شود تا بسیاری از تولید کنندگان برای بسته بندی محصولات خود به دنبال تهیه ی این جعبه های لمینتی باشند. از این جعبه های بسته بندی برای بسته بندی جعبه لامپ و لوازم برقی، جعبه های خرما، جعبه کیک و کلوچه و کارتن میوه و غیره استفاده می شود.

  • دوم، کیسه های بسته شده فویل:

کیسه های بسته شده فویل را می توان به طور معمول در بیشتر بسته بندی های قهوه و چای مشاهده کرد. چرا که این کیسه ها محصولات را برای حفظ طعم، متراکم نگه می دارند و آن را از باکتری های موجود محافظت می کند و به افزایش ماندگاری کمک می کنند. جدا از بسته بندی مواد غذایی، از کیسه های بسته بندی شده فویل نیز برای بسته بندی محصولات تخت خواب و پوشاک استفاده می شود. این فرآیند شامل خارج کردن اکسیژن از کیسه برای نگه داشتن پارچه محکم و ایمن به منظور جلوگیری از رشد قارچ ها و سایر باکتری ها است. آجیل، غلات، ماهی دودی، پنیر و گوشت های آغشته را نیز با کیسه های بسته بندی شده فویل بسته بندی می کنند تا از هدر رفتن آن ها جلوگیری شود.

  • سوم، جعبه های راه راه:

جعبه های راه راه معمولا به مقوا معروف هستند. جعبه های راه راه همان جعبه هایی هستند که در حمل و نقل و بسته بندی کارتن کفش مورد استفاده قرار می گیرند. آنچه بسیاری از مردم متوجه آن نیستند این است که جعبه های راه راه نیز بسته به دوام و قدرت جعبه در انواع مختلفی قرار می گیرند. با این حال، شناسایی مواد راه راه آسان است. از سه لایه کاغذ، یک لایه بیرونی، یک آستر داخل و یک محیط موج دار تشکیل شده است. محیط راه راه به جعبه استحکام می بخشد. مواد اولیه اصلی که برای ساخت جعبه های راه راه استفاده می شود، بیشترین بازیافت شده های کاغذی است که روی ماشین های بزرگ با دقت بالا ساخته شده است که به عنوان راه راه معروف می باشند. این نوع کارتن ها می توانند دوباره و دوباره به عنوان منبع فیبرپالپ مورد استفاده مجدد و بازیافت قرار گیرند. جعبه های راه راه از جنس های مختلفی هستند، یک طرفه، دو طرفه یا دو جداره، دیوار دوقلو و دیوار سه تایی. از آن ها می توان برای ساخت و بسته بندی با خصوصیات، عملکرد و قدرت مختلف استفاده کرد.

تخته ها برش داده می شوند و در اندازه ها و شکل های مختلف تا می شوند تا بسته بندی راه راه شود. کاربردهای دیگر بسته بندی های راه راه شامل بسته بندی خرده فروشی، جعبه های تحویل پیتزا، بسته های کالاهای مصرفی کوچک و غیره است.

انواع جعبه

  • چهارم، جعبه های پلاستیکی:

پلاستیک در طیف گسترده ای از محصولات استفاده می شود، از سفینه های فضایی گرفته تا کلیپ های کاغذی. تعدادی از مواد سنتی از قبیل چوب، چرم، شیشه، سرامیک و غیره قبلا جایگزین پلاستیک شده اند. بسته بندی جعبه های پلاستیکی دارای مزایای بسیاری هستند که آن ها را می توان بازیافت کرد و به طور کلی از ماندگاری بالاتری نسبت به جعبه های مقوایی برخوردار است. ظروف بسته بندی پلاستیکی محکم می تواند به حفظ کیفیت مواد غذایی و از بین بردن هرگونه آلودگی کمک کند. بسته بندی پلاستیکی نیز به راحتی شکسته نمی شود و در شرایط شدید می تواند با مواد غذایی ذخیره شوند.

یکی دیگر از دلایلی که پلاستیک یک انتخاب محبوب برای بسته بندی مواد است، به دلیل توانایی آن در نمایش گذاشتن محصول از هر زاویه ای بدون باز کردن بسته بندی است. همچنین انعطاف پذیر، سبک وزن است و می تواند با استفاده از فیلم یا روکش برای تقویت ظاهر بسته بندی استفاده شود. برخلاف تصور بسیاری از مردم ، پلاستیک در حقیقت قابل بازیافت است، به این معنی که برای تولید پلاستیک جدید نسبت به شیشه و سایر مواد انرژی کمتری می گیرد و از همه مهم تر مقرون به صرفه بودن آن است.

  • پنجم، جعبه های سفت و سخت:

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که زمانی که از جعبه هایی که برای بسته بندی گوشی موبایل یا آن دسته از محصولات خرده فروشی لوکس مانند Tiffany& co، Rolex و Marc jacobs  استفاده می کنید این حس را به شما می دهد که از نوعی مقوا است اما به دلیل ظاهر ماندگار و ممتازی که دارد هنوز مطمئن نیستید. باید بگوییم که به این نوع مواد مقوایی جعبه سفت و سخت گفته می شود.

یک جعبه سفت و سخت از مقوای بسیار چگالیده ساخته شده است که چهار برابر ضخیم تر از مقوای استفاده شده در کارتن تاشو استاندارد است. ساده ترین نمونه ها از جعبه های سفت و سخت را می توان در جعبه های آیفون و ipad های اپل، که جعبه های سفت و سخت 2 قطعه ای هستند نام برد.

در مقایسه با مقوا و جعبه های راه راه، جعبه های سفت و سخت به طور قطع در میان گران ترین سبک های جعبه قرار دارند. جعبه های سفت و سخت معمولا نیازی به قالب های گران قیمت و سنگین ندارند و اغلب دست ساز هستند. ماهیت غیر قابل جمع بودن آن ها همچنین در هنگام حمل و نقل حجم بیشتری به آنها می دهد که هزینه حمل و نقل را به راحتی متحمل می شوند.

این کارتن های بسته بندی معمولا در تجارت لوازم آرایشی، جواهرات، فناوری و لباس های لوکس با کیفیت بالا مورد استفاده قرار می گیرند. به راحتی می توان ویژگی هایی مانند سکو، پنجره، درب، لولا، محفظه، گنبد و نقش برجسته را در یک جعبه سفت و سخت قرار داد.

  • ششم، جعبه های دایکاتی:

به نوعی از کارتن که شکل عادی ندارد کارتن یا همان جعبه دایکاتی گفته می شود. برای تهیه ی کارتن های دایکاتی از قالب خاصی استفاده می شود و تمامی برش های آن توسط دستگاه برش دایکات انجام می شود به همین دلیل اندازه های آن دقیق و یکدست است و این باعث زیبایی جعبه های بسته بندی دایکاتی می شود. از این جعبه ها در بسته بندی لوارم خانگی، لبنیات و بسته بندی موز و غیره به وفور استفاده می شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 info@sepidarcarton.com

دفتر فروش: ۷۷۲۸۹۳۹۰  |  ۷۷۲۸۹۳۹۱  |  ۷۷۸۲۳۱۷۲
خط تلگرام دفتر مرکزی: ۰۹۱۲۲۴۵۷۶۳۶

آدرس کارخانه: تهران، شهرک خوارزمی، فاز۲، بلوار گلستان، ابتدای خیابان بگونیا، پلاک۱۳۶
پیمایش به بالا
فروش مستقیم 09128495484