انتخاب رنگ مناسب در بسته بندی

رنگ ها در بسته بندی

انتخاب رنگ مناسب در بسته بندی

5/5 - (1 امتیاز)

رنگ ها در بسته بندی یک برند تاثیرگذارند.

هنگامی که نوبت به تأثیر ارتباطی بسته ‌بندی خواهد رسید، رنگ از جمله مهم ترین اجزا برای جذب مشتری شناخته می شود. رنگ که از فاصله بیشتری نسبت به عناصر دیگر مانند گرافیک و شکل بسته بندی قابل مشاهده می باشند، برای فروش بسیار حیاتی هستند. بزرگ ترین علت آن است که روانشناسی رنگ ها بسیار مشروط و شخصی بوده؛ اما می‌ توانیم به شرکت شما کمک کنیم تا با انتخاب رنگ مناسب به این مهم جامه عمل بپوشانید. در اینجا نکاتی در خصوص تاثیر رنگ مناسب در بسته بندی ارائه شده است.

انتخاب رنگ مناسب در بسته بندی چگونه صورت می گیرد؟

پیش از این گفته شد که رنگ، یکی از عناصر مهم و محرک می باشد. رنگ همان عنصری است که احساسات، اندیشه ها، چه مثبت و چه منفی، را برمی انگیزد. تجربیات شخصی اغلب واکنش‌ های مختلفی را متشکل می ‌شوند؛ از این رو رنگ طرح یک بسته خواهد توانست تا احساسات و نگرش‌ های مصاحبه محصول را پیش از آن که مصرف کننده چیزی درباره ی آن بداند، ایجاد نموده و در نهایت می ‌توان گفت برای این که رنگ برای کمک به همکاری موفق بین مصرف کننده و محصول قرار بگیرد، لازم است جزئیاتی را درباره رنگ مناسب در بسته بندی را بدانید.

برای آن که از رقیبان خود تمایز پیدا کنید و توجه خریداران را به سمت خود جلب کنید، هنگام انتخاب رنگ و بسته‌ بندی باید اهداف مختلفی را در نظر بگیرید، از جمله:

  • اول، مشتری خود را شناسایی کنید:

شناسایی مشتری در صدر تصمیم‌گیری برای انتخاب رنگ قرار خواهد گرفت. از نظر سن، جنسیت، وضعیت اقتصادی و سطح تحصیلات باید خود را به جای مشتریان قرار دهید تا بدانید انگیزه آن ها از خرید این محصول چیست. فراموش نکنید، پیش از انتخاب رنگ، هرگونه ترجیحات فرهنگی و معانی بازار هدف را نیز در نظر داشته باشید.

بیشتر بدانید: تاثیر بسته بندی و کارتن در فروش

  • دوم، هدف خود را شناسایی کنید:

هدف نهایی استفاده از محصول شما چیست؟ دوست دارید بسته ‌بندی محصول شما حامل چه پیامی به خریدار باشد؟ آیا این پیام سرگرم کننده است؟ آرامش بخش است؟ و یا محافظه‌ کارانه است؟ آیا درباره ی سلامت و تندرستی بوده و یا این که آن را برای آن که در نظر مشتری جذاب به نظر برسد یا مشکلی را حل کند، ایجاد کرده اید؟ آیا درباره ی اجناس لوکس بوده و یا ارزش کارآفرینی دارد؟ صرف نظر از تمام این سوالات، اطمینان حاصل کنید که رنگ، پیام درستی را منتقل می کند.

مطلب پیشنهادی:   محصول جدید سپیدار کارتن: جعبه های مخصوص بسته بندی کردن ماگ (لیوان های سرامیکی بزرگ)

با توجه به این ملاحظات کلیدی، در حال حاضر باید نگاهی به رنگ های بسته بندی و معانی هر کدام از آن ها بیندازیم. پس با ما تا انتها همراه بمانید.

خرید بیشتر با رنگ درست در بسته بندی

  • اول، رنگ سفید در روانشناسی رنگ ها:

سفید، یک بوم خالی بوده که پیام آور برابری، آغاز جدید و پاکی می‌ باشد. به عنوان یک رنگ برای بسته بندی، سفید می ‌تواند محافظه کار، ساده و بی نظیر بوده و انتخاب آن به خوبی برای نشان دادن خلوص، کارایی، سادگی و پاکیزگی مناسب باشد.

  • دوم، رنگ مشکی:

رنگ مشکی، رنگ قدرت بوده که نشان دهنده کنترل و اعتبار است. مشکی هنگامی که به عنوان یک رنگ در بسته بندی استفاده شود، تمایل ایستادگی داشته و محصولات را سنگین ‌تر، بالا تر و با ارزش تر نشان می دهد و همین امر باعث می شود تا بسته ‌بندی با کلاس، ظریف ‌تر و رمز آلود تر جلوه نماید. مشکی همانطور که با سفید و خاکستری همراه می گردد، می ‌تواند یک رنگ ثانویه به آن اضافه نموده تا مفهوم آن تغییر کند. اضافه کردن نوار های نقره‌ای یا طلایی موجب ایجاد ظرافت و پیچیدگی جهت جذب یک بازار ثروتمند تر شود. افزودن رنگ قرمز به معنای حس بلوغ و یا جنسی می باشد. ترکیب رنگ مشکی و صورتی رنگ گل رز می ‌تواند پیام‌آور لطافت بوده و موجب جذب بانوان گردد. در حالی که سرخابی مایل به بنفش بسته ‌بندی را غیر معمول کرده و برای خریدار جذاب می نماید. در نتیجه هر چقدر رنگ ها روشن تر شوند، پیام لطیف‌ تر انتقال پیدا می کند.

  • سوم، رنگ آبی:

درباره ی رنگ آبی باید بدانید که به طور کلی بیشترین رنگ مورد علاقه بین بانوان و آقایان شناخته شده است و این امر آن را به مطمئن ترین رنگ جهت استفاده مبدل کرده است؛ اما این انتخاب امکان دارد موجب عقب‌ نشینی شود و به یک بسته ی خسته کننده و قابل پیش بینی مبدل گردد. توجه داشته باشید که نکته مهم در استفاده از این رنگ آن است که باید به یک بازار هدف خاص مرتبط بوده و با افزودن نقوش تزیینی می ‌توان آن را از بسته ‌بندی های دیگر تمایز داد. آبی تیره تر برای بازار قدیمی تر مناسب می باشد؛ در حالیکه آبی ‌های روشن، برای بازار هدف جوان تر مناسب ‌تر خواهند بود. روانشناسی رنگ ها، آبی را استقلال، صداقت، قدرت و هارمونی می ‌دانند که هنگامی که در رنگ ‌های بسته ‌بندی به کار روند، باعث کارایی و قابل اعتماد جلوه دادن محصول شما خواهد شد. هر چقدر آبی تیره تر شود، محصول حرفه ‌ای‌تر، جدی ‌تر و همچنین محافظه‌کارانه تر بروز می نماید و هرچه روشن تر باشد، خلاقانه و لطیف تر به نظر خواهد رسید. آبی می تواند نشانگر آن باشد که این محصول به شما آرامش می دهد.

  • چهارم، رنگ قرمز:

استفاده از رنگ قرمز موجب جلب توجه خریدار شده و حواس بیرونی را تحریک می نماید؛ چرا که قرمز نشانگر زندگی، شور و شوق و قدرت تحرک می باشد. قرمز تیره، رنگ لوکس و حرفه‌ای بوده؛ در حالی که قرمز روشن، انرژی و جذابیت بیشتری دارد و عموماً ارزش ‌آفرینی کمتری را برای محصول ایجاد می نماید. اضافه کردن رنگ نقره‌ای و یا طلایی جهت تزیین یا چاپ می تواند ارزش محصول را بالاتر ببرد.

  • پنجم، رنگ سبز:

رنگ سبز با امنیت، ثروت و رشد ارتباط داشته و همیشه انتخابی عالی جهت مواد پاک کننده، محصولات سازگار با محیط طبیعی و محیط زیست، ارگانیک و غیره باشد. سبز تیره به منزله ی لوکس بودن، ثروت و کیفیت حرفه‌ای بوده؛ در حالی که سبز روشن، نشانگر محیط زیست سالم می باشد. سبز اغلب یک رنگ ایده آل جهت انتخاب بوده که با افزودن تزیینات بر روی آن می‌ توان مخاطب هدف را به سمت خود جذب کرد.

مطلب پیشنهادی:   کاغذ مومی چیست و چه تاثیری در بسته بندی دارد؟

مشخصات رنگ ها در بسته بندی

  • ششم، نارنجی:

بسته بندی های نارنجی رنگ، نشانگر صرفه جویی در هزینه، ماجراجویی و سرگرم کننده بودن دارد. خرید یک محصول که بسته ‌بندی آن نارنجی می باشد، مانند قمار کردن است! چرا که می تواند مسئله ی متفاوتی پیشنهاد دهد. مانند قیمت مقرون به صرفه. در روانشناسی رنگ ها، نارنجی به معنای اعتماد به نفس، ماجراجویی، خوشبینانه و دوستی بوده که این رنگ برونگرا، راحت و پرشور می باشد. در حالی که برخی از انواع نارنجی می‌ تواند بر میزان ارزان بودن نیز تاثیر داشته باشند. تجهیز و بسته بندی با رنگ های دیگر می‌ تواند پیام را تغییر داده و ارزش آن را بیفزاید.

  • هفتم، رنگ زرد:

زرد، مثبت، متعالی و سرزنده می باشد و نشانگر ایده های ناب و خلاقیت خواهد بود. به طور ضمنی این رنگ جهت کمک به تصمیم گیری، انتخاب را برای یک بازار آسان کرده و در بسته بندی ها، نشانگر آن است که محصول نوآور، ارزان و سرگرم کننده است. بسته ‌بندی های زرد مناسب محصولاتی می باشد که هدف آن ها بالا بردن روحیه و شادی می باشند.

بیشتر بدانید: انواع بسته بندی مقوایی و نکات هر کدام از آن ها

  • هشتم، رنگ فیروزه ‌ای:

رنگ فیروزه ای یادآور دریا و نشانگر وضوح تفکر و ارتباطات خواهد بود. آرامش بخش است و با تداوم روح می‌ تواند باعث تجدید انرژی گردد. فیروزه یک رنگ بسیار مناسب برای مواد بهداشتی و پزشکان بوده که استفاده از آن جهت تمیز کردن محصولات ایده‌آل است؛ چرا که نشانگر پاکی بدون احساس استریل بودن و یا پزشکی خواهد بود.

  • نهم، رنگ بنفش:

استفاده کردن از رنگ بنفش، نشانگر لوکس بودن، کیفیت استثنایی و یا انحصار می باشد. اگر این رنگ با رنگ های طلایی و نقره‌ای در چاپ یا دکوراسیون استفاده گردد، می تواند نشانگر انحصار باشد. بنفش ارتباط زیادی با آرمان های عالی، تخیل، معنویت و منحصر به فرد بودن داشته و بسته بندی محصولات جامع و هر چیز دیگری که با معنویت همراه گردد، می تواند از رنگ بنفش استفاده کند. بنفش بیشتر بازار هدف بانوان و جوانان می باشد.

مطلب پیشنهادی:   ابزار بسته بندی، بخش اول: قالب برش

تاثیر رنگ ها در بسته بندی

  • دهم، رنگ صورتی:

بسته‌ بندی صورتی، بدون تحقیق و آرام است. به طور کلی جهت استفاده از محصولات مرتبط به بازار بانوان مانند محصولات زیبایی، ‌عاشقانه، لوازم آرایشی و غیره از صورتی استفاده خواهد شد؛ چرا که این رنگ الهام ‌بخش، دلسوز، صادقانه و آرام بخش می ‌باشد. صورتی در سایه های کمرنگ تر، رنگی جوان و در سایه های پررنگ تر، هیجان و انرژی دارد. ترکیب رنگ صورتی با رنگ های تیره باعث ایجاد قدرت و پیچیدگی خواهد شد. بسته‌ بندی صورتی، بازار هدف احساساتی و قدیمی را به سمت خود جلب می نماید. استفاده از صورتی های کم رنگ، نشانگر آن است که یک محصول ارزان یا جذاب برای جوانان می باشد.

کلام آخر:

در حالی که رنگ یک فاکتور مهم در طراحی محصول شناخته شده است؛ اما ما معتقدیم که بسته بندی محرک پنج حس مصرف کننده را می تواند تحریک نماید. ما به مشتریان کمک می ‌کنیم تا با ایجاد راهکار های بسته بندی سفارشی که با محدودیت ها مطابقت دارند، سرمایه ‌گذاری نمایند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس کارخانه: تهران، شهرک خوارزمی، فاز۲، بلوار گلستان، ابتدای خیابان بگونیا، پلاک۱۳۶
پیمایش به بالا
فروش مستقیم 09128495484