مقالات

9 نکته که کمک می‌کنند هزینه‌های بسته بندی‌تان را کاهش دهید

5/5 - (1 امتیاز)

خیلی اوقات بهای یک بسته بندی اختصاصی از بهای محصول درون آن بیشتر تمام می‌شود. از بطری آب گرفته تا لوازم آرایش و بسیاری محصولات دیگر، حیرت‌انگیز است که ما برای بسته بندی محصولات خود چقدر هزینه می‌کنیم، بسته بندی هایی که در نهایت راهی سطل زباله می‌شوند. چند توصیه برای شما دارم که با رعایت آن‌ها می‌توانید هزینه‌های بسته بندی را کاهش دهید و در عین حال بسته بندی هایتان با محیط زیست سازگارتر باشند. در این مقاله توصیه‌هایی در باب کاهش هزینه‌های تولید کارتن ها تاشو خواهیم داشت. در مقاله‌های بعدی بر اساس نوع بسته بندی توصیه‌هایی ارائه خواهیم داد. اگر خیلی با کارتن تاشو و ویژگی‌هایش آشنایی ندارید، برای توضیحات بیشتر اینجا کلیک کنید.

  1. وزن آن را کاهش دهید.
    به احتمال زیاد بسته بندی محصولات شما از جنس کارتن مقوایی است. با توجه به الزامات حمل و جابه جایی بسته بندی و محصولی که در آن قرار می گیرد، می‌توانید ضخامت جعبه هایتان را کاهش دهید. مایه شگفتی است که تا چه اندازه می‌توان یک بسته بندی را باریک درست کرد و درعین حال از محصولات درون آن محافظت کرد.
    قانون انگشت شصت در مورد بسته بندی های مقوایی می‌گوید؛ هر چه مقوا نازک تر، قیمت آن هم کمتر، کاملاً منطقی به نظر می‌رسد.
  2. ابعاد را کوچک تر کنید.
    می‌توانید محصول خود را به شیوه‌ای متفاوت درون جعبه قرار دهید تا فضای کمتری اشغال کند یا آن را پیش از بسته بندی دمونتاژ کنید. با این روش می‌توانید سایز جعبه ها را کاهش دهید.
    شاید ترجیح می‌دهید که بسته بندی هایتان به حد کافی بزرگ باشند تا برای تمام تصاویر گرافیکی، پیام‌های چند زبانه و سایر اطلاعاتی مورد نظر شما فضا در اختیارتان بگذارند. در اهمیت این مسئله هیچ تردیدی نیست، اما بکوشید تا سایز برخی تصاویر و طرح‌های گرافیکی را کاهش دهید و متن‌ها را مختصر و کوتاه کنید. در نهایت به این نتیجه می‌رسید که داشتن یک جعبه کوچک‌تر الزاماً به این معنا نیست که باید تصاویر، طرح‌های گرافیکی یا متن‌های تبلیغاتی خود را قربانی کنید.
    گاهی اوقات کاهش دادن سایز بسته بندی می‌تواند بسیار مهم و حیاتی باشد، چرا که فضای چاپ آن کمتر می‌شود و می‌توانید از یک ورقه مقوایی تعداد جعبه بیشتری به دست آورید و از مواد اولیه‌تان بیشترین بهره را ببرید.
    به علاوه بسته بندی های کوچک و جمع و جور فضای کمتری را در قفسه‌های فروشگاه اشغال می‌کنند و این یک مزیت محسوب می‌شود. چرا که فروشگاه می‌تواند در یک زمان مشخص تعداد بیشتری از محصولات شما را در قفسه‌هایش بچیند.
  3. از مقوای بازیافتی با سایز و ضخامت استاندارد استفاده کنید.
    مقوای بازیافتی عموماً از مقواهای معمولی ارزان‌تر است. البته استثناهایی هم وجود دارد، به عنوان مثال مقوایی که بر روی آن لیبلی با این مضمون وجود دارد، بهایش بیشتر است؛ 30 تا 55 درصد پسماند. مقوای 100 درصد بازیافتی ارزان‌تر است چرا که نیازی نیست مشخص کنید، این مواد بازیافتی از کجا آمده اند. پس اگر منشأ مقوا برایتان اهمیتی ندارد، استفاده از این نوع مقوا یک گزینه خوب برای کاهش دادن هزینه‌ها محسوب می‌شود.
    در ضمن استفاده کردن از مقواهایی با سایز و ضخامت استاندارد ارزان‌تر تمام می‌شود چرا که در حجم انبوه تولید می‌شوند و نیازی نیست تغییر خاصی در آن‌ها ایجاد شود. به عبارت دیگر تولید کنندهُ جعبه این مقواها را به صورت عمده از کارخانه کاغذ خریداری کرده و در نتیجه بهای آن به مراتب برایش ارزان‌تر تمام می‌شود، بهای کمتر برای آن‌ها به معنای کاهش هزینه‌های شما است. به علاوه چون تولید کننده مقواهایی با سایز و ضخامت استاندارد را در انبار خود دارند، زمان لازم برای تولید و آماده‌ کردن بسته بندی های شما خیلی کوتاه‌تر خواهد شد.
  4. انواع روکش‌ها
    روکش‌ها بخشی مهم و ضروری در بسته بندی به شمار می‌روند، چرا که اجازه نمی‌دهند جوهر نشت کند. رایج‌ترین روکش در صنعت بسته بندی و کارتن روکش‌های آبی هستند. اگر برای تولید کننده مشخص نکنید از چه روکشی استفاده کند، او فرض را بر این می‌گذارد که روکش آبی می‌خواهید. بسیاری از افراد نمی‌دانند که علاوه بر روکش آبی گزینه‌های دیگری هم وجود دارند، روکش‌هایی با ظاهر مات یا براق، روکش‌های نرم و لطیفی که ظاهری شبیه به مخمل دارند. تفاوت میان قیمت انواع گوناگون روکش‌های بسته بندی اندک و قابل اغماض است، البته همه چیز به حجم سفارش شما بستگی دارد.
    شاید بگویید این مسئله از لحاظ فنی هیچ ربطی به کاهش هزینه‌ها ندارد اما ارزشش را داشت که به آن اشاره کنیم، چرا که شما می‌توانید با انتخاب یک روکش متفاوت ظاهر بسته بندی خود را بهبود بخشید و برای به دست آوردن کیفیت بهتر و ظاهری زیباتر نیازی نیست خیلی هزینه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره روکش‌ها اینجا کلیک کنید.
  5. مهرهای فویلی و برجسته سازی
    برای تزئین بسته بندی محصولات گرانبها می‌توان از این دو گزینه بهره گرفت. نکته مهم در این مقوله، سایز و محل قرار گیری طرح برجسته یا مهر فویلی است. هزینه برجسته‌سازی و مهر فویلی به ازای هر اینچ مربع محاسبه می‌شود و هر چه سایز طرح یا مهر بزرگ‌تر باشد، هزینه‌ها افزایش خواهد یافت. تعداد طرح‌های برجسته و مهرهای فویلی روی بسته بندی هم در بالا رفتن هزینه‌هایتان مؤثر هستند. پس حواستان را جمع کنید و فقط بخش‌هایی را که باید، تزئین کنید. گاهی اصلاً نیازی نیست از برجسته‌سازی یا مهر فویلی استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برجسته سازی و مهر فویلی می‌توانید این مقاله را مطالعه کنید.
  6. شکل‌های قالب برش
    گاهی اوقات در نظر گرفتن یک دریچه بر روی بسته بندی در مقایسه با هزینه مهر فویلی یا برجسته سازی ارزان‌تر تمام می‌شود و در عین حال توجه مصرف‌کنندگان را به خود جلب می‌کند. اگر به مشتریان نشان دهید که چه محصولی درون بسته بندی جا خوش کرده، کنجکاو و علاقمند می‌شوند. پس بهتر نیست یک دریچه روی بسته بندی تان تعبیه کنید؟ در هر صورت تولیدکننده می‌بایست برای شما قالب برش تولید کند (ابزاری برای برش زدن ورقه مقوایی به شکل جعبه شما) بنابراین هزینه یک محدوده برش (برای بریدن دریچه) در دل بسته بندی هزینه چندانی نخواهد داشت و در عین حال می‌توان توجه مشتریان را به محصول حیرت‌انگیز شما جلب کرد.
  7. کاهش دادن جوهر
    با کاهش دادن رنگ جوهر ها می‌توانید در هزینه‌های چاپ طرح‌ها و تصاویر گرافیکی بر روی بسته بندی تان صرفه‌جویی کنید. به عنوان مثال می‌توانید به جای استفاده از 4 رنگ در طراحی گرافیکی خود، از 2 رنگ استفاده کنید و توناژ آن‌ها را تغییر دهید. جوهر مشکی می‌تواند سایه‌های متفاوت رنگ خاکستری را تولید کند، با استفاده از جوهر ارغوانی می‌توانید برای ایجاد سایه‌های مختلف رنگ صورتی بهره بگیرید. در این صورت تولیدکننده جعبه نیازی نمی‌بیند که برای چاپ طرح گرافیکی شما از رنگ‌ها و جوهرهای زیادی استفاده کند و در عین حال محصول شما می‌تواند تصویری پویا و زیبا از خود در ذهن مشتریان به‌جا بگذارد.
    با تمامی این اوصاف ممکن است طرح گرافیکی بسته بندی شما چنین اجازه‌ای را به شما ندهد. مثلاً اگر یک تصویر در طرح کارتن بسته بندی تان قرار داشته باشد، باید حداقل از 4 رنگ استفاده کنید که به فرآیند چاپ 4 رنگ شهرت دارد.
  8. چند پیش فاکتور بگیرید و آن‌ها را با هم مقایسه کنید.
    نیازی به فکر کردن ندارد، بدیهی است که باید به مغازه‌های بیشتری سر بزنید. از 3 یا 4 شرکت بخواهید تا برایتان پیش فاکتور صادر کنند. اطمینان یابید که مواد اولیه و سایز جعبه ها در تمامی پیش فاکتور یکسان در نظر گرفته شده‌اند، در غیر این صورت برایتان سخت خواهد بود که کدام شرکت قیمت بهتری پیشنهاد داده است. همیشه مسئله بر سر پول نیست اما وقتی بهای بسته بندی در درجه اول اولویت قرار می‌گیرد، ممکن است برایتان مشکل باشد که بفهمید کدام شرکت قیمتی صادقانه و واقعی اعلام کرده و بهای بسته بندی هایش حقیقتاً کمتر است. در چنین شرایطی کار کردن با یک دلال اجتناب ناپذیر می‌شود، چرا که آن‌ها خوب می‌دانند چطور باید پیش فاکتورها را با هم مقایسه کنند و این کار برایشان راحت‌تر خواهد بود.
    اما اگر می‌خواهید این کار را خودتان انجام دهید و قیمت‌ها را با هم مقایسه کنید، خواندن این مقاله به شما کمک خواهد کرد.
  9. ترکیب کردن کارهای چاپی
    آخرین توصیه که اهمیت آن کم نیست؛ اگر می‌دانید قرار است در آینده نزدیک حجم کارهای چاپی شما افزایش یابد، صبر کنید تا همه را با هم برای شرکت چاپ بفرستید تا هزینه‌هایتان کاهش یابد. در ضمن اگر حجم سفارش شما کم است باید به دنبال شرکتی باشید که کارهای چاپی با تیراژ پایین را هم انجام می دهد. چنین شرکت‌هایی کارهای چاپی شما و سایر شرکت‌ها را با هم جمع می‌کنند تا هزینه‌ها کاهش یابند.
    یک نکته دیگر
    یک راه دیگر برای کاهش هزینه‌ ها این است که بسته بندی تان را اختصاصی تولید و چاپ نکنید. در عوض می‌توانید از بسته بندی های استاندارد استفاده کنید و یک لیبل با طراحی اختصاصی بر روی آن‌ها بچسبانید.
    امیدوارم این توصیه‌ها به شما کمک کند تا در هزینه‌های بسته بندی تان صرفه‌جویی کنید.
مطلب پیشنهادی:   ظاهر بسته بندی اهمیت دارد

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس کارخانه: تهران، شهرک خوارزمی، فاز۲، بلوار گلستان، ابتدای خیابان بگونیا، پلاک۱۳۶
Call Now Buttonمدیر عامل 09122457636